Comfortschoenen

ook modieus met steunzolen

Comfortschoenen

Ook wie dagelijks steunzolen moet dragen of wie gemakkelijk last heeft van knellende schoenen, draagt graag een modieuze schoen.  Daarvoor zijn comfortschoenen de ideale oplossing en bij Deneweth Orthopedie vindt u een uitgebreid aanbod mooie comfortschoenen. Zowel voor vrouwen als mannen bieden wij schoenen en sandalen aan, gekleed en sportief, voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn gemakkelijk en kwalitatief en indien nodig past uw steunzool er perfect in.
Deze schoenen houden rekening met de breedte van uw voet, deze is bij iedereen verschillend. Gewone schoenen komen slechts in 1 breedte, comfortschoenen bestaan in verschillende breedtes, heel smal of extra breed voor optimaal comfort.
Bij onze keuze van comfortschoenen kiezen we ook steeds voor schoenen waarvan de zool kan worden uitgehaald zodat een steunzool er gemakkelijk in kan.
Orthopedie Deneweth geeft steeds advies op maat en helpt u bij het kiezen van de juiste schoenen voor uw voet. Wenst u meer info of advies? Kom langs in onze winkel in Menen of Gits voor meer informatie en verlos uzelf van knellende voeten.

Nu korting tot -40%
op comfortschoenen
van onder meer
Durea, Vital, Waldläufer …

Actie geldig tot 31/07/2024

Comfortschoenen

Ook wie dagelijks steunzolen moet dragen of wie gemakkelijk last heeft van knellende schoenen, draagt graag een modieuze schoen. Daarvoor zijn comfortschoenen de ideale oplossing en bij Deneweth Orthopedie vindt u een uitgebreid aanbod mooie comfortschoenen. Zowel voor vrouwen als mannen bieden wij schoenen en sandalen aan, gekleed en sportief, voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn gemakkelijk en kwalitatief en indien nodig past uw steunzool er perfect in.
Comfortschoenen houden rekening met de breedte van uw voet, deze is bij iedereen verschillend. Gewone schoenen komen slechts in 1 breedte, comfortschoenen bestaan in verschillende breedtes, heel smal of extra breed voor optimaal comfort.
Bij onze keuze van comfortschoenen kiezen we ook steeds voor schoenen waarvan de zool kan worden uitgehaald zodat een steunzool er gemakkelijk in kan.
Orthopedie Deneweth geeft steeds advies op maat en helpt u bij het kiezen van de juiste schoenen voor uw voet.

 

Gits - Deneweth B. Orthopedie
Bruggesteenweg 204
8830 Gits

T +32 (0)51 22 60 21
 info@orthodeneweth.be

 

Menen - Deneweth B. Orthopedie
Rijselstraat 54/0003
8930 Menen

T +32 (0)56 51 59 70
 info@orthodeneweth.be